skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16

Stresshåndtering med hypnose

Stress

Få hjælp til håndtering af stress

Få guidet mentaltræning, til håndtering af stress

Hører du til en af de 450.000 danskere, som er stressramte og har du svært ved at holde tankerne i ro, at sove, huske hverdagsting eller er du grådlabil? De lydfiler du finder på denne side, er guidet mentaltæning specielt udviklet til håndtering af stress.

Stress kan have mange ansigter, og kan være forårsaget af f.eks:

  • Arbejdspres
  • Arbejdsmæssige negative relationer
  • Dårlig samvittighed
  • At have svært ved at sige fra
  • Familielivet
  • Mangel på tid til sig selv

Hvis ikke du tager hånd om din stress, kan det udvikle sig til en depression eller angst

Stress rammer forskelligt fra individ til individ, noget har måske ulmet i mange år, mens andre oplever at stressen opstår pludseligt. Vi ved dog, at når du får adgang til den underliggende årsag til stressen, så kan du mærke at stressen opløser sig. Det vil sker, når du "tvinger" dig til at meditere igennem forskellige processer som f.eks. i vores lydfiler. Det kan måske virke uoverskueligt og måske ligefrem som endnu en ting du skal nå - men det er en rigtig god "investering" i dig selv og dit velbefindende!

Prøv dig frem med de forskellige lydfiler og find den der giver mest mening for dig. Du skal forvente at lytte til de valgte filer hver dag i en længere periode, indtil du mærker en ændring - typisk 3-4 uger.

Opløs stress med visualisering

Brug visualisering til at få styr på dit åndedræt og få stressen ud af kroppen. Mange stressramte har svært ved at trække vejret helt ned i maven, lær at trække vejret rigtigt og stimuler din vagus nerve.

Stresshåndtering

Har du svært ved at overskue din dag, er der mange der rykker i dig, er det svært at håndtere de mange krav, der bliver stillet eller har du udfordringer med at sige nej, så er denne lydfil noget for dig.

Opløs stress i naturen

I denne lydfil bruger vi elementer fra naturen. Forestil dig, at du befinder dig på en sandstrand og kan høre havet, høre fuglene og mærke det varme sand og oplev derefter roen i dit sind.

Stearinlys meditation

Du starter med at "stirre" på et stearinlys således dit stressniveau nedsættes, hvorefter du bliver i stand til at fokusere på de øvelser i denne lydfil, der lærer det ubevidste sind at slappe af og håndtere stressede situationer.

Kontrollér panikanfald

Panikanfald er ubehagelige - få kontrollen tilbage! Du lærer at bemærke de panikagtige følelser, stoppe dem før de udvikler sig, således undgår du at bekæmpe dem med dit bevidste sind.

Stress i forbindelse med sorg

Har du mistet nogen du har kær, har du svært ved at komme videre i livet, har du skyldfølelse, sover du dårligt, og vil du gerne leve livet igen som før din sorg indtraf, så lyt til denne lydfil.

Slip skyldfølelsen

Påtager du dig skylden for dine eller andres tidligere handlinger, har andre pålagt dig en skyldfølelse, føler du skam eller nogen har svigtet dig, kan det stresse - slip dig selv fri.

Indre fred

Oplev dig selv afklaret og rolig på en sky af afslappethed. Her bruges skyerne på himlen til at visualisere problemstillinger og hypnosen hjælper dig til at opløse udfordringerne og dermed din stress.

Det er ok at græde

Gråd er forløsende og prøver du at afvise dine følelser, vil det stresse din krop. Undgå at undertrykke dine følelser, alle har et medfødt behov for at græde i forskellige situationer, det vil rense dit sind.

Slip fortiden

Vender du konstant tilbage til en fortid du helst vil glemme? Accept er nøglen til at slippe fortiden, se hændelserne som noget du ikke kan ændre og brug dem som erfaringer, du kan bruge fremadrettet.

Slip kontrollen over dig selv og andre

En typisk stress oplevelse - kontrolgenet sætter ind og du tjekker dig selv og andre mange gange, har du svært ved at være fleksibel og tænker du: "Jeg kunne have gjort det bedre"... Find balancen!

Genfind din identitet

Har du i dit stressforløb mistet modet og gejsten, tænker du tit tilbage på din tidligere styrke og vil du finde dig selv igen? Grav dit "gamle jeg" frem, ved at genfinde dine ressourcer.

Slip negative minder

Har du brug for hjælp til at komme videre? vi får gennem vores liv negative minder, f.eks kærestebrud, mistede venner eller hænger du fast i en tidligere negativt minde, så overvind dette

Opløs den negative spiral

Alt og alle er forkert, der er intet godt i livet - opløs mønstret ved at finde frem til positive minder i underbevidstheden og brug dem aktivt til at ændre dit livssyn og få mindre stress og mere glæde.

Tanker om døden

Det er ikke usædvanligt at tænke på sin egen eller andres død, når man er stresset. "Det var bedre jeg ikke var her" er en tanke der kan spøge i bevidstheden - lær at opløse det uhensigtsmæssige tankespind.

Vi gør opmærksom på at vores lydfiler ikke må sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling.
Vi kan anbefale mange gode terapeuter i Danmark, hvis du vil have en privat session på en klinik.

Lev Livet Lettere når du lærer om håndtering af stress...