skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16

Meditation og mindfulness

Meditation

Opnå bedre livskvalitet med meditation og mindfulness

Stress, depression og livsstilssygdomme kan afhjælpes, ved at bruge meditation og mindfulness

Mange tilstande som stress og depression vil helt sikkert mindskes, hvis vi giver os tid til at få vores hjerne til at slappe af. Andre sygdomme som forhøjet blodtryk, mavesår og hovedpine, som er typiske livsstilssygdomme, kan også minimeres ved at bruge meditation og mindfulness.

Vi vil gerne hjælpe dig på vej, så du kan opnå en bedre livskvalitet.
Find den eller de lydfiler der passer dig bedst - her skal du ikke præstere noget, men give dig selv tid og ro til at være...

Meditation med stearinlys

Kom i en afslappet og afstresset sindsstemning ved at stirre på et stearinlys. At få sindet i ro, er den bedste vitaminpille man kan give sig selv. Ved at meditere hver dag vil du forbedre både det fysiske, såvel som det psykiske helbred.

Alfatilstand - der hvor dit sind er afslappet

3-2-1 metoden bruges til at finde din bedste tilstand. Du lærer at ankre oplevelsen, hvilket er et must for alle der oplever pressede situationer, så som stress ved eksamen, når man skal tale i forsamlinger osv.

Skab afslapning i hele kroppen

Denne kropsscanning får dig til at slappe af, og får hver eneste del af din krop til at afstresse. At lægge mærke til hver enkelt del af din krop, vil give dig mulighed for at lære din krop at kende og slappe helt af.

Mindfulness

En guide til mindfulness. At stoppe op og mærke hver enkelt lille detalje, uden at vurdere og analysere, er for mange en udfordring. Alene dét at ikke tænke en tanke, er næsten umuligt. Prøv vores lille mindfulness-øvelse...

Lev i nuet

At leve i nuet er en stærk teknik - lær at være til stede der hvor du er. På den måde sikrer du dig, at det du laver får optimal opmærksomhed, hvilket vil give dig faglige bedre betingelser og bedre sociale relationer.

Alfa-theta forår

Alfa-theta hav

Dybe drømme

Vi gør opmærksom på at vores lydfiler ikke må sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling.
Vi kan anbefale mange gode terapeuter i Danmark, hvis du vil have en privat session på en klinik.

Lev Livet Lettere med meditation og mindfulness...