skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16

Personlig udvikling: Styrk dit selvværd

Personlig udvikling

Personlig udvikling: Selvtillid, selvværd, sorg eller vrede

Sæt gang i din personlige udvikling, ved at lytte til vores lydfiler omkring selvtillid, selvværd, sorg eller vrede

Vores mindfulness-lydfiler kan blandt andet hjælpe dig med følelsesmæssige udfordringer, så som lavt selvværd og selvtillid, hjælpe dig med at se lysere på livet eller lære dig at sige fra.

Under Sorg, finder du lydfiler der hjælper dig med at "komme sig" og "komme videre", oven på den stress der kan følge med en naturlig, men svær sorgprocess, når man har mistet én man har kær. Du finder også en lydfil, der hjælper dig med den sorg det er at føle sig ensom, ved at styrke dig i at tage sociale tilvalg.

Hvis du har problemer med at håndtere den kraftige følelse det er at føle vrede, eller måske har tendens til at blive meget frustreret og vred når du kører bil, så kan du under Vrede finde de lydfiler, der kan hjælpe dig med det.

Empower your self

Giv dig selv en mental energipille! En lydfil du vil vende tilbage til igen og igen. Brug den hvis du føler dig uoplagt, i dårligt humør eller er generelt nedtrykt - den vil hjælpe dig til ny energi.

Selvtillid - at udvikle overbevisning i det du gør

Sportsstjerner lytter jævnligt til motivations-programmer for at styrke deres selvtillid. Nu kan du også lære at være overbevisende i det du gør! Få tilliden til dig selv.

Lær at sige nej

Har du svært ved at sige fra, har du negative tanker om dig selv og dine evner eller lader du andre misbruge dig som en dørmåtte, så vil du her få at vide hvor vigtig du er og hvor meget du kan styrke dit selvværd - lær at sige nej...

Always look on the bright side of life

Vil du gerne tænke og have samme energi som Ole Henriksen: Se på alt det positive i livet, slip det vi kalder for mavesurhed - det tager 3 måneder for din hjerne at udvikle nye neuroner, som kan få dig til at se lysere og mere positivt på livet. Lær at leve livet lettere...

Ensomhed

Ensomhed er en udfordring for mange mennesker, at bryde ensomheden uden hjælp kan være svært og nogle mister ganske enkelt evnen og lysten til at konversere og være sammen med andre. Få styrke til at træffe sociale tilvalg og bryd ensomheden! Vi hjælper dig på vej.

Stress i forbindelse med sorg

Har du mistet nogen du har kær? Sorg er en naturlig reaktion og det at miste kommer vi alle til at opleve, det er dog vidt forskelligt fra menneske til menneske hvordan sorgen håndteres, vil du gerne videre?

Værktøj til håndtering af vrede

Vrede kan være godt - hvis det er kontrolleret og ikke ender i raseri og ødelæggelse af eget og andres selvværd. Hvis du efter et udbrud ryster i kroppen, har svært ved at falde ned igen og har dårlig samvittighed, så er denne lydfil noget for dig.

Vrede ved bilkørsel

Bliver du frustreret og meget vred når du kører bil? Taler du højt til dine medtrafikanter, har du svært ved ikke at gengælde angreb? Uhåndterbar vrede i trafikken fører kun til egen og eventuelt andres ulykke - få en bedre og sikrere kørsel og ro.

Vrede - stop det

Vrede er måske en adfærd og en følgesvend, du har haft i mange år - lær at slippe den før den udvikler sig og sårer både dig og dine nærmeste. denne lyd fil vil hjælpe dig ud af dit destruktive mønster.

Find glæden og lykken

Få afstemt dine forventninger til det at være lykkelig, lær at blive mere lykkelig for det du har, det du kan og det du er!

Opbyg mere selvtillid og selvværd

Føler du dig usikker og har du mangel på selvtillid og selvværd? Få styrket dit selvbillede og sæt gang i en proces til at opnå indre styrke.

Ny fil på vej

Vi gør opmærksom på at vores lydfiler ikke må sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling.
Vi kan anbefale mange gode terapeuter i Danmark, hvis du vil have en privat session på en klinik.

Lev Livet Lettere når du får arbejdet med din selvtillid, selvværd, sorg eller vrede...