skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16

Sådan virker Karmagi

Velkommen til Karmagi - Selvhjælp via hypnose, mindfulness og meditation

Mange mennesker, både voksne og børn, oplever forskellige udfordringer og problemer i deres hverdag. For mange kan det være svært at finde tid og plads til at arbejde med de udfordringer de står over for, og det kan desuden være økonomisk uoverskueligt, da et individuelt forløb hos en terapeut kan være dyrt.
Med Karmagi´s lydfiler med hypnose, mindfulness og meditation, kan du arbejde med de problemstilligner du ønsker, og styrke din personlige udvikling -  hvor og hvornår det passer ind i dit liv.

Hypnose, mindfulness og meditation bliver mere og mere udbredt – fordi det virker

Indehaver af Karmagi, Søren Christiansen, er blandt andet uddannet hypnotisør, hypnoterapeut og NLP-master træner. Han har stor erfaring i at afhjælpe mange forskellige problemstillinger med hypnose. Alle lydfiler her på siden, udvikler han selv.
Der er ikke noget ”hokus pokus” ved selvhypnose. Med sin rolige stemme, guider Søren dig til at finde ind til din underbevidsthed. Det er nemlig her muligheden for at ”om-programmere” uhensigtsmæssige handlemønstrer og tanker ligger. Det er også i underbevidstheden, at du kan nå ind til for eksempel angst, som derved kan ”opløses”.

Fri streaming af alle lydfiler - helt gratis

Som abonnent får du adgang til hele vores store kartotek af +200 lydfiler, fordi vi mener at man ofte vil finde ind til flere lag, når man er kommet igang med at udvikle sig - lidt ligesom når man skræller et løg.
Derfor skal du have mulighed for at arbejde med flere forskellige ting, efterhånden som du får behov for det.

Hvis du har et spørgsmål, så kig i vores FAQ herunder, eller send en mail til info@karmagi.dk

God fornøjelse…

Hvem er KARMAGI?

Vi er et hypnose- og coachfirma, som igennem mere end 30 år har arbejdet med at udvikle mennesker og organisationer. Vi har coachet og undervist mere end 30.000 mennesker, i både Danmark og i udlandet. Vi har arbejdet med både ansatte i firmaer, og med privatpersoner som har besøgt vores hypnose- og coachklinik.
Vi er uddannet i en række adfærds-personprofiler, NLP Master træner, hypnoterapeut, mindfulness-instruktør og stressvejleder og har i mange år benyttet os af meditation og Silva Mind Control programmer.

FAQ - De mest stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg abonnent hos Karmagi.dk: Du kan oprette dig som bruger ved at klikke på "Log ind", og følge anvisningerne. Eller: klik på den lydfil, som du ønsker at lytte til, hvorefter du bliver bedt om at oprette dig som bruger. Uanset hvilken metode, vil du få adgang til alle lydfiler.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement: Klik på "Min konto", her finder du muligheden for at opsige dit abonnement.

Hvor sikker er jeres side: Vi anvender Stripe som er et meget sikkert betalingssystem og som anvendes i hele verden. Dine kortoplysninger mv. er placeret hos Stripe og Karmagi.dk kan ikke få adgang til dine oplysninger, ligesom vi ikke har personfølsomme oplysninger liggende på vores server.

Hvor mange kan bruge abonnementet: Det er tilladt at hele husstanden benytter abonnementet, men der kan kun være en person der lytter ad gangen. Skulle du alligevel låne dit LOGIN ud, så vær opmærksom på, at andre kan se hvad du tidligere har lyttet til.

Hvordan virker hypnose: Al hypnose på Kamagi.dk er selvhypnose. Hvis ikke du er åben og modtagelig overfor forslagene i hypnosen, virker det ikke. Hvis du derimod er åben og modtagelig, vil du opdage at selv få sætninger i hypnosen, vil få din underbevidsthed til at arbejde og ændre din adfærd og dine valg. Vores bevidsthed skaber ofte forhindringer for os i at nå vores ønsker og mål, hvorimod underbevidstheden er den der kan præges og dermed få os til at ændre vores adfærd til det ønskede.

Hvor ofte skal jeg høre lydfilerne: Det er helt op til dig hvor mange gange du vil lytte til de enkelte lydfiler. Nogle opnår de ønskede resultater efter få gange, andre har behov for høre lydfilerne over en længere periode. Vi anbefaler dig dog, at du lytter til dem 3 gange ugentlig de første uger, og derefter trapper ned når resultaterne viser sig.

Gode råd når du skal til at lytte: Hvis du bruger din smartphone til at lytte med, så husk at sætte den på "flymode" så du ikke bliver forstyrret. Hvis du falder i søvn (dette gælder ikke for sovefilerne), så prøv en anden stilling eller sæt dig i en lænestol. Tilpas tidspunktet så du ikke er for træt, når du hører lydfilerne og sørg for, at du ikke bliver forstyrret. Hvis du blunder under afspilningen vil det stadig have en effekt, da hypnotisøren taler til din underbevidsthed.

Jeg syntes jeres indledning er den samme?  Det er med vilje at introduktionen - kaldet induktionen - er den samme. Det skal være "kedeligt" for at bevidstheden og underbevidstheden slapper af - jo mere afslappet, jo bedre koncentration, og jo bedre effekt.

Kan jeg blive hypnotiseret til noget jeg IKKE vil: Nej det kan du ikke. I princippet kan vi give dig lysten til at drikke et glas cola eller du kan få kvalme ved at tænke på cola. Hvis du modsætter dig hypnosens forslag vil det ikke virke - allerhøjest et par dage. Under hypnosen er du mere koncentreret end nogensinde, du ser meget mere klart på dine ønsker om ændringer og hvad der skal til for at få dig derhen. Hypnotisøren hos Karmagi.dk er underlagt NGH's etiske regler omkring hypnoterapi.

ØV jeg mangler en lydfil: Vi har arbejdet med ca. 500 forskellige problemstillinger og vi uploader hele tiden nye lydfiler. Vi er dog modtagelige overfor forslag: send os en mail (info@karmagi.dk) eller send dit ønske via Facebook - gerne som en personlig besked.

Hvad er forskellen mellem at lytte til lydfiler eller besøge en hypnoterapeut i en klinik: Ved at lytte til lydfilerne, sammensætter du selv dit forløb. En problemstilling skal ofte løses med flere forskellige lydfiler, og har du brug for vejledning vedrørende dette, så kontakt os gerne. Vi har dagligt klienter i vores klinik, og her kan vi 100 % tilpasse vores hypnoterapi til den enkelte. Forestil dig, at du gerne vil lære at spille klaver - du kan lære det selv, men med en instruktør ved din side kan du opnå resultatet hurtigere. Ved at bruge lydfilerne kan du planlægge din egen tid, er uafhængig af at møde op og prisen er markant billigere. En hypnose koster typisk kr. 1.000 - 1.500 pr. session.

Kan jeg stoppe mit nuværende behandlingsforløb og kun lytte til lydfilerne?  Lydfilerne er velegnede til afslapning og mental træning og kan på mange punkter ændre uhensigtsmæssige handlinger, men må ikke sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling. Du skal være opmærksom på, at hvis du har epilepsi eller er diagnosticeret med skizofreni, så bør du tale med en læge inden du afprøver vores lydfiler.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med jer: Du kan kontakte os på info@karmagi.dk og du kan finde os på vores Facebook side.

Selvhjælp via hypnose, mindfulness og meditation

Forstå dig selv - styrk dig selv - gør noget for dig selv