skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16
Hjælp Til Overgangsalder

Hjælp til overgangsalder

Hjælp til overgangsalder

Motion virker dæmpende på gener i forbindelse med overgangsalder, og kan dermed hjælpe dig med at komme helskindet igennem din overgangsalder. Har du svært ved at komme i gang med motionen, så download Karmagi Appen og lyt til lydfilen ”Få glæden ved at dyrke motion” som du finder under kategorien Helbred. på den måde får du hjælp til overgangsalderen

Ved du også at enkelte madvarer kan  være en hjælp til overgangsalder og de forskellige symptomer? – læs mere her...

Hvornår indtræffer og hvor længe varer overgangsalderen?

Mellem 45-55 års alderen indtræffer overgangsalderen for de fleste kvinder, men kan forekomme fra 20-60 års alderen. I gennemsnit indtræffer overgangsalderen omkring de 51 år. Præcis hvor længe overgangsalderen varer kan man ikke sige, studier viser dog et gennemsnit på 4,5 år.

Gener i forbindelse med overgangsalderen

Nogle har ikke en eneste gene, andre må døje i årevis.
Alt i alt har cirka 75 % af alle kvinder i overgangsalderen gener af en eller anden art, og nogle er langt mere plaget end andre. 50 % af disse kvinder har gener i mere end fem år. De fleste er generet af hedeture, humørsvingninger og blødningsforstyrrelser.

Overgangsalderen er ikke en sygdom, men en helt normal fysiologisk proces – desværre mister mange kvinder deres livskvalitet og kan få depressioner etc.

Er der hjælp at hente?:

Flere undersøgelser har vist at naturmidler kun har begrænset effekt i forhold til hypnose og hypnose virker faktisk også bedre end hormonbehandling, som kan have uheldige bivirkninger, så som forøget risiko for brystkræft. så hvad virker for mange..

Hjælp til overgangsalder

187 kvinder gennemgik en videnskabelig undersøgelse og efter 12 uger med hypnose var hedeturene reduceret med 80 % og alle oplevede signifikant mildere hedeture – læs mere om de resultater undersøgelsen påviste.

Kom helskindet igennem din overgangsalder, med hypnose- og meditationslydfiler fra Karmagi.dk

 

Skriv et svar