skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16
Kvinder Søges Til Fokusgruppe: Gener I Forbindelse Med Overgangsalderen

Kvinder søges til fokusgruppe: Gener i forbindelse med overgangsalderen

Gener i forbindelse med overgangsalderen

Vær med i en undersøgelse af danske kvinder, der unødigt døjer med gener i forbindelse med overgangsalderen.

Vi søger mindst 10 kvinder, der er i overgangsalderen og som har store udfordringer med min. 7 hedeture i døgnet i gennemsnit.

Ifølge en medicinsk undersøgelse af 187 kvinder, fik kvinderne reduceret deres ubehag signifikant efter ganske få uger med mindfulness og selvhypnose (læs mere om undersøgelsen her).

Kontakt os via Facebook eller direkte på mail (info@karmagi.dk), hvis du ønsker at deltage i fokusgruppen. Bliver du udvalgt til at deltage, modtager du et skema til registrering af dine gener, samt dine fremskridt. Sekundært må du meget gerne uddybe nærmere om dine resultater.

Et godt eksempel: Marianne Bruun oplevede at overgangsalderen overtog hendes krop. Fra altid at have kunnet sove, var hun nu vågen op til flere gange om natten og oplevede desuden hedeture. I hendes daglige arbejde som kundeservicechef, var det irriterende at anfaldende bare kom buldrende.
Efter blot 2 gange hvor hun lyttede til en lydfil, har hun nu helt kontrol over sine hedeture og allerede første nat sov hun igennem. I dag er hun helt fri for ubehageligheder.

Andre oplever at der skal bruges lidt længere tid, og du skal nok forvente at skulle lytte til lydfilerne hver i aften i 4-6 uger, for at få den optimale reducering af dine gener.

Ved at lytte til lydfilerne får du også en ekstra gevinst, ud over at mindske dine gener i forbindelse med overgangsalderen. Du vil opleve de fordele en 20 minutters meditation giver din hjerne og krop: Mindre stress, bedre søvn, bedre hukommelse, mere afbalanceret osv.

Hvis du ønsker at deltage i fokusgruppen tilbyder vi dig 6 måneders gratis medlemskab (værdi 354,- kr.), hvor du frit kan streame mellem mere end 200 lydfiler indenfor personlig udvikling.

 

This Post Has 3 Comments
 1. Fik brystkræft i 2008 og kom så i overgangs alderen, og er det stadig med hedeture og enorm deperameret ind imellem sover meget dårlig om natten hvor jeg vågner rigtig mange gange på grund af hede ture,min krop er til tider og uden grund meget meget øm som om at jeg har dyrket motion i flere dage, lider af rigtig meget hovede pine . Er blevet tjekket for alle mulige sygdomme men jeg fejler ikke noget

  1. Kære dig

   Du hører fra os senere i aften, eller tirsdag morgen. Jeg ved at netop dine udfordringer vil vores lydfiler på mange områder hjælpe dig. Når du her sidst på ugen får fri adgang til vores 250 lydfiler, vil jeg anbefale både, søvn lydfiler, hovedpine og motivations lyd filerne, always look on the bright side eller Empower your self ( de er danske). Jeg har for 16 år siden lidt af kraftig migræne og hovedpine, men efter at have prøvet denne mental træning som jeg nu har certificeret mig i, ja så var det ubehag pist forsvundet og har aldrig haft en dårlig dag siden.
   Med ønsket om det bliver bedre og bedre og bedre

   Søren Christiansen indehaver af Karmagi
   Så foruden dine ubehageligheder med overgangsalderen, som VIL blive reduceret kraftigt, så er lidt

Skriv et svar