skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16
Få Gratis Hjælp Til Dit Nytårsforsæt – Værdi Kr. 354,- Helt Uden Binding!

Få gratis hjælp til dit nytårsforsæt – værdi kr. 354,- Helt uden binding!

Rigtig mange danskere har prøvet at beslutte sig for et nytårsforsæt. Men lige så mange må erkende, at det ikke holder ret længe.

De mest brugte nytårsforsæt er at stoppe med at ryge, drikke mindre, spise mindre, vægttab, motionere mere etc.

Men efter ganske få uger vender vi tilbage til de gamle vaner – hvorfor? I dette blogindlæg, skrevet af hypnotisør og indehaver af KARMAGI, Søren Christiansen, kan du blive klogere på hvad der sker i hjernen, og på hvordan du ved hjælp af KARMAGIs lydfiler kan holde dit nytårsforsæt

Vi skal kende til forskellen mellem den bevidste del af hjernen og den ubeviste.

I den bevidste del af hjernen, også kaldet korttidshukommelsen, sidder viljen - så er vi meget motiveret til at overholde nytårsforsættet, ja så kan viljen gennemtvinge nye måder at leve på. Men men – underbevidstheden (langtidshukommelsen) syntes ikke om forandringer, så den ”driller” meget ved hele tiden at ”poppe” op med tanker så som ”mener du det” og ”du kan jo reelt ikke lide disse forandringer”. Når vi så bliver præsenteret for en begivenhed der er i tråd med det gamle mønster, ja så falder vi i og så kan vi jo også lige vente til et bedre og mere belejligt tidspunkt og dermed er nytårsforsættet mislykket.

Hvad kan vi så gøre for at holde vores nytårsforsæt?

Ved at lytte til KARMAGIs lydfiler vil hypnotisørens stemme hjælpe underbevidstheden til at træffe bedre valg. Man kan sige vi "programmerer" hjernen med nye og bedre metoder.

Ved gentagelse og gentagelse vil underbevidstheden acceptere det faktum, at det er bedre at stoppe med at ryge, spise mindre, dyrke mere motion etc.

Lydfilerne i KARMAGI giver måske ikke mening for den bevidste del af hjernen og kan lyde ”pjattede”. Det man skal vide er, at underbevidstheden ikke kender forskel på virkelighed og fantasi – altså kan man bilde hjernen en ”løgn” ind bare den bliver fortalt tit nok. Det tror jeg at alle kender til...

Prøv KARMAGIs lydfiler med mindfulness, selvhypnose og meditation gratis!

Vi fra KARMAGI vil tilbyde alle at afprøve vores lydfiler helt gratis i 6 måneder. Der skal ikke benyttes kreditkort eller lignede, og der er ingen binding, så du vil på ingen måde skulle fortsætte efter de 6 måneder. Vi sender dig en mail når din gratis periode ophører – og herefter beslutter du, om du vil fortsætte med at bruge lydfilerne og dermed betale for vores produkt.

Skriv til os på info@karmagi.dk - det vi skal bruge er det brugernavn du gerne vil have og din mailadresse 😊 Så vil du modtage en e-mail med dine logind-oplysninger (hvis den ikke dukker op, så tjek dit spamfilter). Vi kan maximum optage 100 nye kunder pr. uge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *