skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16
Stream ubegrænset mellem alle
+ 200 lydfiler 
Det er HELT GRATIS

Få adgang til alle lydfiler

Klik her for at oprette dig...

Brug for hjælp? Få vejledning til hvordan du opretter dig her...

Hver dag bliver på enhver måde bare bedre og bedre og bedre!

Vi gør opmærksom på at vores lydfiler ikke må sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling.
Vi kan anbefale mange gode terapeuter i Danmark, hvis du vil have en privat session på en klinik.

PRIVATLIVSPOLITIK

I forbindelse med din oprettelse af en konto hos KARMAGI indhenter vi oplysninger om dig. Vi ønsker, at du føler dig tryg ved vores portal og derfor har vi i KARMAGI udarbejdet nedenstående privatlivspolitik.

DATAANSVARLIG:

KARMAGI er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, vi indsamler om dig.

I overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen opbevarer og behandler vi kun dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund til det.

KARMAGI ’s formål med at indhente oplysninger er, at kunne identificere dig som bruger og kunne servicere dig bedst muligt.

Det er frivilligt, om du vil give dette samtykke. Rent praktisk kan du på din profilside trække dit samtykke tilbage og slette din konto.

TYPER AF persondata der anvendes:

KARMAGI indhenter og behandler personlige oplysninger, som du indtaster i KARMAGI (det vil sige dit brugernavn og din e-mail)

VIDEREGIVELSE:

På grundlag af dataaftale videregiver vi dit brugernavn og mailadresse til vores databehandlere, fx vores IT-rådgivningsfirma, som hjælper os med den nødvendige drift af vores firma, og UNUEURO som drifter vores web services.

Vi videregiver eller overlader IKKE dine oplysninger med henblik på kommerciel udnyttelse, markedsføring eller lignende.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til Karmagi´s behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os.

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi indsamler om dig.