skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16

Eksamen, eksamensangst og eksamenslæsning

Eksamen og køreprøve

Hjælp til eksamensangst og til at få motivation til eksamenslæsning.
NYT: Hjælp til angst for køreprøve, så du kan bestå køreprøve og bestå teoriprøve første gang.

Hvis du har det svært med prøver og med at gå til eksamen, og du måske ligefrem har fået eksamensangst, så er der hjælp at hente!

Rigtig mange mennesker oplever det som angstprovokerende at skulle gå til eksamen, fordi det kan føles grænseoverskridende at skulle vurderes på sine evner til en prøve. Uanset om det er en skriftlig eller en mundtlig præsentation, kommer det ofte til at sammenholdes med tanken om, ”er jeg god nok”, som tager udgangspunkt i ens selvværd. Det kan nemt føre til en desideret eksamensangst, og den angst kan forhindre én i at præstere sit bedste.

Ved at lytte til vores forskellige lydfiler med selvhypnose og mindfulness, specielt udviklet til eksamensangst, bliver du mentalt klar til at gå til eksamen, og vil overkomme din angst og uro.

Hvis du synes det kniber med at finde motivation til eksamenslæsning, eller hvis du ønsker at styrke din præsentation under din mundtlige eksamen, finder du også lydfiler der kan hjælpe dig med dette.
Vi har desuden udviklet en kort lydfil, der vil være nyttig at lytte til lige inden du skal ind til eksamen, da den hjælper dig med at holde fokus.

Bestå teoriprøve og bestå køreprøve, med hjælp fra selvhypnose og mindfulness

Uanset hvilken alder man har, kan det give nervøsitet og angst at skulle til teoriprøve og køreprøve. Selv erfarne billister der skal f.eks. skal op til en orienterende køreprøve, kan opleve at nervøsiteten tager over. Det er dog især de unge kommende billister der bliver ramt af angst og nervøsitet. De oplever både et økonomisk pres, og et socialt pres, om at skulle bestå teoriprøven og bestå køreprøven første gang.
Selve presset, kan forværre nervøsiteten og føre til at man ikke består, til trods for at man kan både det teoretiske og det praktiske.
Hvis du ønsker at bestå teoriprøve og bestå køreprøve første gang, kan du få stor hjælp fra vores lydfiler med selvhypnose og mindfulness.

Læs mere om nervøsitet og angst omkring teori- og køreprøve, samt om hvordan du kan bruge Karmagi´s lydfiler, på Karmagi Blog her. Prøv desuden de 2 nye lydfiler - specielt udviklet til at bestå køreprøve og bestå teoriprøve.

Motivation til eksamenslæsning

Til dig, der har svært ved at komme igang med eksamenslæsningen, finde motivationen eller lave struktur og planlægning. Hvordan spiser man en elefant? - Tag en bid ad gangen.
Lydfilen vil efter få gange hjælpe din underbevidsthed med at skabe en ny vane.

Eksamensangst

Bliver du usikker når du skal testes eller skal til eksamen, så overkom din uro og eksamens angst. Oplever du "sort skærm", "klappen går ned" eller bliver du fysisk dårlig af, at tænke på eksamen og oplever du panik og stress, så vil denne lydfil passe til dig.

Til dig der laver overspringshandlinger

"Jeg ville hvis jeg kunne..."
Ærgrer du dig over, at du jævnligt laver overspringshandlinger, eller udsætter du opgaver til sidste minut? Lad denne lydfil ændre dit mønster og undgå, at du bliver ukoncentreret og irriteret på dig selv.

Bliv mentalt parat til eksamen

Mental parathed styrker dine svar under en eksamen, uanset om den er skriftlig eller mundtlig. Dine karakterer vil blive bedre når du er mentalt klar, rolig og afbalanceret. Ved at komme i "alfa-tilstand", undgår du samtidigt at "klappen går ned" eller at du "går i sort".

Styrk din præsentation under eksamen

Med denne lydfil lærer du at præsentere din eksamensopgave og dit mundtlige forsvar, sikkert og med overskud. Du kan nyde din mundtlige eksamen og vil opnå større udbytte ved at kunne kommunikere direkte og øge din præsentationsteknik.

Klar - parat - eksamen

Lyt til denne korte lydfil lige inden du skal til din eksamen - den vil hjælpe dig med at holde fokus. Vi kan ikke anbefale, at du kigger på dine notater lige før eksamen, for du har lært det du skal og du ved hvad du vil sige - nu skal du bare gøre dig parat.

Bestå køreprøven

Få stort overskud til den kommende køreprøve, få mental styrke til at overskue alle teknikkerne ved at køre bil, undgå usikkerhed og nervøsitet og bliv en bedre bilist.

Bestå teoriprøven

Bestå teoriprøven første gang, undgå at klappen går ned, styrk din mentale hukommelse og spar penge.

Ny fil på vej

Lev Livet Lettere - få styr på eksamensangst, find motivation til eksamenslæsning og bestå teoriprøve og køreprøve.

Vi gør opmærksom på at vores lydfiler ikke må sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling.
Vi kan anbefale mange gode terapeuter i Danmark, hvis du vil have en privat session på en klinik.