skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16
Angst Efter Indbrud – Sådan Hjælper Du Dit Barn

Angst efter indbrud – sådan hjælper du dit barn

Danmark er det land i Norden der er mest indbrudsplaget. Det kan føles som et overgreb, og både børn og voksne kan nemt udvikle angst efter et indbrud. Vi har hos Karmagi.dk udviklet en GRATIS lydfil til voksne, som har svært ved at komme videre efter et indbrud. Den gratis lydfil til voksne, findes i vores APP som gratis kan downloades i AppStore og Google Play.
I dette blogindlæg "Angst efter indbrud - sådan hjælper du dit barn" har jeg fokus på børnene, og giver en kort forklaring på, hvad I som forældre bør være ekstra opmærksomme på.

Vi har produceret 2 typer af lydfiler til børn, alt efter deres alder. Du finder dem under kategorien Børn...

Angst efter indbrud - sådan hjælper du dit barn:

  • Husk: Din/jeres reaktion påvirker børnene utroligt meget. Børn er sensitive og opsuger forældrenes frustration, vrede og ked-af-det-hed…
  • Vær åben! Ved at tale om indbruddet afdækker det barnets eventuelle fantasier. Luk ikke ned for at barnet vil tale om det mange gange - tavshed kan give anledning til mere usikkerhed og angst.
  • Brug tydelige forklaringer– vær konkret og undgå lange forklaringer. I risikerer bare at forvirre barnet yderligere.
  • Husk at børn reagerer forskelligt og på deres egen måde– præcis som os voksne. Nogen vil snakke om det igen og igen, og andre gemmer oplevelsen til senere.
  • Endelig er der hjælp at hente hos terapeuter og psykologer, men et godt sted at starte kunne være med vores lydfiler til børn.

Det er vigtigt at I som forældre har hørt filerne først, så I ved hvad jeres børn skal høre, og dermed planlægger hvordan jeres introduktion af lydfilerne til børnene skal være. Derfor kan børn ikke streame lydfilerne, uden at der er tegnet et abonnement.

Lydfilerne bør høres 2-3 gange om ugen i 4-6 uger.

Husk også at der på vores lydfilsportal Karmagi.dk er flere meditationslydfiler til børn og unge. Lydfilerne kan afhjælpe andre udfordringer, som eksempelvis generel angst - sengevæderi, tandlægeskræk, mobning mm.

Husk at følge Karmagi på Facebook - så går du ikke glip af nye blogindlæg, artikler og konkurrencer.

 

Skriv et svar