skip to Main Content
+45 2480 9664 info@karmagi.dk Åbningstider: hverdage 9 - 16

Angst, panikangst, agorafobi og socialfobi

Angst

Få hjælp til panikangst, angstanfald, agorafobi og socialfobi med hypnose

Alle har prøvet at være bange, og følelsen af angst er rent faktisk en naturlig reaktion på fare. Den hjælper os, så vi reagerer og f.eks. flygter hvis vi føler os truet på livet. Men for nogle, kan angsten "overtage", og komme til at påvirke hverdagen i en så negativ grad, at det hæmmer ens færden og forringer livskvaliteten markant.

For at man kan tale om panikangst, angstanfald, agorafobi og socialfobi skal der være en følelse af panik og flere andre symptomer, som f.eks. hjertebanken og/eller at kroppen ryster eller sveder.
De fysiske symptomer kommer fra det autonome nervesystem – altså uden for viljens kontrol.

Der findes forskellige typer af angst. Hvis du vil læse mere om de forskellige typer, kan du gøre det på dette blogindlæg...

Undersøg de dybere årsager til din angst

Vores lydfiler hjælper dig på vej til at arbejde med din angst, ved at du undersøger de dybere årsager til at du har angst. Samtidig får du en række værktøjer til at håndtere den, så du kan leve et godt liv, der ikke styres af angst.

Hurtig opløsning af angst

Til dig der i forvejen bruger vores angst-lydfiler, men som har behov for en hurtig mental afstressning ved pludselig opstået angst. Angsttankerne kan overtage og gøre dig handlingslammet - via denne hurtige lydfil, kan du blive guidet til normal tilstand.

Slip angsten

Der er kun én angst og det er angst for angsten. Imødegå din angst i stedet for at afvise den og lægge låg på den, så vedkend dig at du har angst. Vurder dens styrke, og lær at trække vejret ned i maven, så får dit underbeviste sind lært at takle kommende angstanfald mere hensigtsmæssigt.

Bange for menneskemængder

Hvis du oplever socialfobi, altså angst for at være sammen med andre mennesker, og trækker dig fra sociale sammenhænge af frygt for at dumme dig - så lyt til denne lydfil.

Angst efter indbrud

Er du bange og utryg efter et indbrud og tænker du på om de kommer igen? Har du det svært med at fremmede mennesker har rodet i dit hjem og taget nogle af dine dyrebare ting? - Kom videre med denne lydfil.

Angst for at være alene

Er du utryg og bange for at være alene og har du tanker om, at du er alene i verden og har du svært ved at bede om hjælp? Få styrken og glæden tilbage i dit liv, med denne lydfil.

Stop overtænkning

Spinder du en historie på alt hvad du oplever, og har du det med at tanker om problemer der måske er løst, fortsætter og bliver større, så lyt til denne lydfil og få mere ro i dine tanker og i dit sind.

Vi gør opmærksom på at vores lydfiler ikke må sidestilles med terapi eller psykiatrisk behandling.
Vi kan anbefale mange gode terapeuter i Danmark, hvis du vil have en privat session på en klinik.

Lev Livet Lettere uden panikangst, angstanfald, agorafobi og socialfobi...